Utbildning i förhandlingsteknik för samebyar, Östersund 16 – 17 mars 2023

15 november, 2022

SSR bjuder in till utbildning i förhandlingsteknik för samebyar. Kursen vänder sig till medlemmar i samebyar och renägare som möter förhandlingssituationer i sitt arbete.
OBS! Antalet deltagare är begränsat.

Under kursen får du lära dig att använda en metod för systematisk förberedelse inför en förhandling. Metoden innebär att du anpassar dig efter förhandlingssituationen t ex om det är ett intrång- eller problemlösande förhandling. Fokus kommer också läggs på kommunikation och kommunikationspsykologi. Kursen innehåller fall, där du får tillfälle att öva din förhandlingskompetens på situationer du befinner dig i som renägare.
Målet är att du efter kursen skall behärska en konkret metod som gör dig till en säkrare och effektivare förhandlare.

Johan Lagerbielke har under många år varit verksam vid Handelshögskolan i Stockholm, Institutionen för ekonomisk psykologi. Han har gedigna teoretiska kunskaper i ekonomi och psykologi. Hans expertkompetens är att omsätta kunskaper i psykologi i praktiskt kommersiellt arbete, framförallt i förhandlingar. Johan Lagerbielke har en lång erfarenhet av att ta fram specialkurser inom olika typer av förhandlingar.

Clarion Hotell Grand Östersund

16 mars
09.00 – 17.00           Utbildning med avbrott för fika och lunch

17 mars
08.00 – 14.00          Utbildning med avbrott för fm-fika och lunch

SSR står för kostnaden för utbildningen, lokal och måltider under utbildningen. Ev hotellövernattning bokas och bekostas av samebyn/deltagaren. Anmälan via denna länk: https://forms.office.com/e/Xm12UHPf7b

Print Friendly, PDF & Email